Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кремлі думають, що Захід готує на Путіна "заказуху"

Понеділок, 28 березня 2016, 14:44
У Кремлі думають, що Захід готує на Путіна заказуху
kenw.org

У Кремлі заявили, що ряд ЗМІ готують "неприкриту замовну" інформаційну атаку на президента РФ Володимира Путіна і його оточення.

Про це сказав прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передають РИА Новости.

За його словами, на Заході і в РФ консорціум міжнародних розслідувань готує "вкидання" інформації, неприкриту "заказуху" про сім'ю президента РФ Володимира Путіна, друзів його дитинства.

"Ці екзерсиси тривають. Чергове інформаційне вкидання, яке претендує на об'єктивність і на сенсаційність, готується на найближчі дні", - говорить Пєсков.

"Ми отримали дуже єлейно-люб'язні запити, але складені в манері допитів, від організації, яка іменує себе міжнародним консорціумом журналістських розслідувань, до якого входять журналісти різних ЗМІ, а ми впевнені, що не тільки журналісти, а й представники інших організацій і служб... Вони збираються в найближчі дні в ФРН, США, Великобританії, Франції, Швейцарії, Росії та деяких інших країнах публікувати чергові опуси", - сказав Пєсков.

"Ефективність цих атак не надто велика, але товариші працюють за добре випробуваними і відомими схемами", - заявив Пєсков.

Раніше телеканал BBC One показав документальний фільм Річарда Білтон "Таємні багатства Путіна", в якому російський президент звинувачується в тому, що використовував свою владу, щоб накопичити таємне стан.

За оцінкою автора фільму, Володимир Путін - найбагатша людина в Європі і один з найбагатших людей у світі. Його статки оцінюються в 40 мільярдів доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування