Від туроб'єктів Криму просять дані про енергоспоживання

Понеділок, 28 березня 2016, 15:59

Підконтрольна Росії "влада" Криму просить власників туристичних об'єктів надати інформацію про максимальні потреби в енергопостачанні.

З таким закликом "Міністерство курортів" Криму звернулося до власників малих засобів розміщення, які надають готельні й інші послуги з тимчасового розміщення, пише "Крим. Реалії".

"Питання надання інформації стосується власників нерухомого майна з кількістю від 5-ти кімнат (номерів) будь-якої організаційно-правової форми, а також фізичних осіб, які надають послуги зі здачі в оренду власного житлового й нерухомого майна", - ідеться в повідомленні. 

Пояснюють це забезпеченням надалі безперебійним енергопостачанням.

Згідно з опитуванням "Радіо Свобода", росіяни вважають відпочинок у Криму некомфортним, тому не планують там свій відпочинок майбутнього літа. Їх лякають проблеми з водою, світлом і високі ціни. 

Водночас, голова прокремлівського кримського "уряду" Сергій Аксьонов розраховує, що в цьому курортному сезоні туристичний потік до Криму збільшиться щонайменше на 30%.

Нещодавно в анексованому Росією два роки тому Криму почалася нова хвиля активних електровідключень, які, за даними "Крименерго", триватимуть до 30 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування