Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Путіна розповіли, що було в червоній валізці Керрі

Вівторок, 29 березня 2016, 13:50

У червоній валізі, яку держсекретар США Джон Керрі носив з собою у ході візиту в Москву, були просто документи до переговорів.

Про це розповів заступник голови російського МЗС Сергій Рябков, повідомляє Интерфакс.

"Там були просто документи до переговорів з Лавровим і Путіним", - сказав він журналістам.

Переговори президента РФ Володимира Путіна і Джона Керрі відбулися минулого четверга. На початку бесіди з держсекретарем США в Кремлі Путін звернув увагу на те, що глава американської дипломатії сам виніс свій чемоданчик з літака, і припустив, що той привіз із собою гроші, щоб торгуватися з Росією.

"Сьогодні, коли побачив, як ви спускаєтеся з літака і несете свої речі, я трошки засмутився. З одного боку, це дуже демократично, з іншого боку, думаю: зовсім кепські справи у США, навіть нікому допомогти держсекретареві винести валізу", - намагався пожартувати президент РФ.

У відповідь Керрі пообіцяв президенту РФ показати, що у нього в портфелі, коли зустріч продовжиться віч-на-віч. Пізніше він відмовився розкрити, що міститься в його валізі, зауваживши, що про це знають тільки він і Путін. "Це секрет. Тільки президент Путін і я знаємо, що там лежить", - сказав Джон Керрі після переговорів, відповідаючи на прохання журналістів розкрити таємницю його валізи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування