Керівника Черкаської поліції арештували на 2 місяці

Середа, 30 березня 2016, 11:14

Керівнику поліції Черкаської області Владиславу Пустовару, звинуваченому в дачі хабара, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці, з можливістю внесення застави.

По це повідомив у своєму Facebook депутат від БПП Олег Петренко.

"Рішенням Печерського районного суду Владислава Пустовара залишили під вартою на два місяці з можливістю застави в розмірі 526 тисяч гривень", - пише він.

Водночас Петренко зазначив, що знає цього начальника управління поліції давно і висловив припущення, що його могли підставити:

"Я дійсно вважаю, що Владислава Пустовара підставили. Можливо, заради усунення його з керівної посади. Знаючи Владислава Пустовара дуже давно, можу впевнено сказати, що він порядний і чесний настільки, на скільки взагалі людина може бути такою в нинішній правоохоронній системі на такій посаді", - пише депутат.

Як відомо, Генпрокуратура заявила про затримання виконувача обов’язків керівника поліції Черкаської області Владислава Пустовара під час спроби дати хабара за проходження переатестації у поліцію.

Разом з керівником поліції також затримали заступника директора інституту післядипломної освіти академії внутрішніх справ.

За інформацією прокуратури, два чиновника намагались дати хабар у вигляді 2 тисяч доларів та талонів на 400 літрів пального заступнику голови Національної поліції.

Валентина Романенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...