Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суслову переманили в БПП

Середа, 30 березня 2016, 12:14

Депутат Ірина Суслова увійшла до складу фракції БПП.

Про відповідну її заяву повідомив віце-спікер ВР Андрій Парубій на засіданні ВР.

Крім того, за інформацією УП, заяву на вступ до фракції БПП написав депутат Павло Кишкар. 

Це фактично підтверджує інформацію депутата Сергія Лещенка про те, що Адміністрація президент намагається сформувати коаліцію двома фракціями – БПП і НФ, без Юлії Тимошенко.

Вранці депутат від БПП Артур Герасимов повідомив, що в коаліцію готові увійти 223 депутати, повідив  в прямому ефірі телеканалу "Рада" .

"Станом на ранок сьогоднішнього дня фракції Партії "Блок Петра Порошенка" та "Народний фронт" для утворення коаліції мають 223 голоси. Але нам потрібна не арифметична більшість, а фактична коаліція, яка буде підтримувати дії Уряду, спрямовані на пришвидшення реформ в Україні. І саме з цим є проблема", – сказав Герасимов.

Суслова пройшла у парламент у складі партії "Воля" за списком "Самопомочі". До керівництва партії також входив Єгор Соболєв. Однак після входження до ВР, між Дерев'янком (Суслову на той час називали людиною Дерев'янка) з одного боку і Соболєвим з іншого стався конфлікт, бо ті намагалися узурпувати партію. В результаті конфлікту Соболєв вийшов з "Волі".

Суслову виключили з фракції "Самопомочі" через те, що вона проголосувала за призначення Віктора Шокіна Генпрокурором.

Крім того, саме Суслова звернулася до ГПУ з проханням розпочати розслідування у справі про нібито зникнення грошей, які США та ЄС виділяли на реформування Генпрокуратури.

Послу США довелося пояснювати, що гроші не перераховуються на рахунки державних структур.

Заступник Генпрокурора Давід Сакварелідзе в розмові з УП назвав це розслідування спробою атакувати його команду.

Оксана Коваленко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування