Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У РФ активістку, що виступала проти війни в Україні, відправлять в колонію

Середа, 30 березня 2016, 12:50

Краснодарський крайовий суд залишив у силі вирок до двох років колонії-поселення активістці Дар'ї Полюдовій, яка виступала проти політики Путіна, зокрема проти війни в Україні.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат Полюдової Андрій Сабінін.

"Сьогодні в Краснодарі крайовий суд відхилив скаргу активістки Дар'ї Полюдовой на обвинувальний вирок. Рішення вступило в законну силу", - написав адвокат.

Претензії влади викликали записи 26-річної активістки в соціальних мережах, зокрема, перепост картинки з текстом "Етнічні українці Кубані хочуть приєднатися до України".

Полюдова називає цей запис "тролінгом". Також слідчі вважають екстремістським запис активістки, в якому вона покладає відповідальність за всі теракти і біди в Росії на Володимира Путіна і запитує, чому росіяни не можуть повалити режим, як це зробили українці.

Наприкінці минулого року Жовтневий райсуд Краснодара визнав Полюдову винною в публічних закликах до сепаратизму і екстремізму, засудив її до 2 років у колонії-поселенні, позбавив права викладати і працювати в ЗМІ.

ЧУДА НЕ СЛУЧИЛОСЬ. Ни оправдания, ни снисхождения... Долгоиграющий цирк.Дело о надуманных призывах к надуманному сепар...

Posted by Андрей Сабинин on Wednesday, March 30, 2016

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування