За минулу добу в зоні АТО відбулося 49 ворожих обстрілів - штаб

Четвер, 31 березня 2016, 07:49

Обстрілюючи позиції ЗСУ, ворог використовує одночасно міномети і артилерію калібру 122 міліметри, заборонену Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, стало відомо, що на Донецькому напрямку бойовики 7 разів обстрілювали з мінометів рубежі Авдіївки. Також вогонь калібру 120 та 82 мм було скеровано проти сил АТО поблизу Опитного та Пісків.

"Обстрілюючи позиції ЗСУ ворог ускладнює ситуацію використовуючи одночасно ще й артилерію калібру 122 міліметри", - відзначили у штабі АТО.

Повідомляється, що бойовики застосовували міномети проти сил АТО і на Маріупольському напрямку. А саме в Широкіному, Павлополі, Талаківці та Гнутовому.

На Луганщині незаконні збройні формування обмежились провокаціями сил АТО, здійснючи обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів великого калібру в районі Трьохізбенки.

У прес-центрі штабу АТО наголошують, що, незважаючи на тактику ведення вогню з усіх калібрів одночасно та підвищення інтенсивності обстрілів на окремих ділянках фронту, позиції сил АТО залишилися незмінними.

Станіслав Бичек, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування