Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Брюсселі шукають сумку з вибухівкою - ЗМІ

Неділя, 10 квітня 2016, 05:11

Слідчі у справі про теракти 22 березня в Брюсселі побоюються, що сумка з вибухівкою захована десь у Брюсселі.

Про це, посилаючись на фламандську газету Standaard, пише Інтерфакс-Україна.

Пріоритет слідчих в даний момент полягає в тому, щоб знайти цю сумку, як можна швидше, після арешту Мохамеда Абріні і Осами Крайема, підозрюваних в причетності до терактів в Брюсселі, зазначає видання.

Крайем був помічений 22 березня на станції брюссельського метро "Петійон" з такою ж сумкою, яка була у терориста-смертника Халіда Ель-Бакрауі, який підірвався на станції "Мальбек" і з яким він був в контакті незадовго до вибуху.

Згідно з повідомленням, що з'явилося на сайті бельгійської газети "Суар" увечері в суботу, поліція розшукує ще одну людину, підозрювану в причетності до паризьких і брюссельських терактів.

Обвинувачений в співучасті в паризьких терактах Салах Абдеслам виїжджав в жовтні минулого року в Німеччину, щоб забрати там трьох потенційних спільників в центрі для біженців: Осаму Крайема і Аміна Шукрі, які вже арештовані, але також третьої людини, яку владі поки не вдається виявити.

Побоювання поліції стосуються цієї особи, що знаходиться на волі, можливо, в Брюсселі, у якої може бути сумка з вибухівкою.

У суботу був проведений ряд обшуків, який не дав жодного результату, відзначають бельгійські ЗМІ, уточнюючи, що не вдалося отримати жодних офіційних підтверджень інформації про пошуки такої сумки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування