В Одесі 72-га річниця визволення від фашистських загарбників. Є затримані

Неділя, 10 квітня 2016, 12:15
В Одесі 72-га річниця визволення від фашистських загарбників. Є затримані

В Одесі поліція затримала кількох людей, присутніх на заходах до 72-ї річниці визволення від фашистських загарбників.

Як повідомили в ефірі телеканалу NewsOne, на Алею Слави до місця покладання квітів прийшли кількадесят молодиків - представників АнтиМайдану з георгіївськими стрічками. Учасники патріотичного заходу висловили обурення їхньою присутністю. Щоб не допустити зіткнень між учасниками акції поліція створила кордон. Згодом стало відомо, що кілька учасників акції затримано. 

Як повідомляє місцеве видання Odessa 1, на площі 10 Квітня під час урочистого покладання квітів головний вінок був прикрашений стрічкою російського триколора.

"Організатори заходу, яких був не один десяток, не помітили цього. Через деякий час підскочили молодики і стрімко забрали з вінка стрічку. Далі захід продовжився в кращих традиціях святкування. Звучали почесні постріли, оркестр, покладання квітів до стели "Крила Перемоги"", - йдеться у повідомленні.

Як пише Думская.net,  відзначився і екс-кандидат в мери Одеси Саша Боровик: в.о. заступника голови ОДА вирішив, у порушення регламенту, покласти квіти найпершим, для чого обігнав усіх, у т.ч. нинішнього мера міста, командувача ВМС і ветеранів.

Крім ветеранів, квіти до стели поклали і учасники АТО. Один з них - Дмитро Денисов - отримав медаль.

 
 
 
 

Як зазначає кореспондент УП, на Куликовому полі в Одесі біля Будинку профспілок - багато силовиків, Будинок оточено поліцією, поруч стоїть  пожежна машина. Людей на площі небагато, містом пересуваються невеликі групи молодиків-"спортсменів".

Скрін-шот з прямої трансляції
Скрін-шот з прямої трансляції
 
 

Раніше глава поліції Одеської області Георгі Лорткіпанідзе повідомив, що поліцію міста буде переведено на посилений режим несення служби.

За його словами, для забезпечення громадської безпеки і порядку будуть задіяні співробітники поліції і військовослужбовці Нацгвардії.

У місті перекрито рух на низці вулиць і площ: на пл. 10 квітня, частину вул. Канатної, Пироговську, Середньофонтанську та Італійський бульвар, а також Лідерсовський бульвар. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News