На Донбасі військові РФ, щоб не гинути, рвуться додому і пиячать

Неділя, 10 квітня 2016, 18:55

На території Донбасу, тимчасово окупованій проросійськими бойовиками, встановлено чергові втрати особового складу розвідувальних підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що здійснюють диверсійно-розвідувальні акції у районі Авдіївки.

Про це 10 квітня повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"9 квітня поранено 4 російських військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка)", - повідомили у ГУР. 

"З огляду на небезпеку участі в активних бойових діях та поступове розуміння неминучості покарання за скоєння воєнних злочинів на територіях Донбасу, відмічаються факти масового звільнення військовослужбовців у підрозділах 1 (Комсомольське) та 5 (Макіївка) окремих мотострілецьких бригад 1 АК ЗС РФ", - зазначили у розвідці.

За даними ГУР, з метою прискорення процесу розгляду рапортів на звільнення та повернення до Росії російські військовослужбовці вдаються до демонстративного зловживання спиртними напоями, у т.ч. числі під час несення служби зі зброєю.

"9 квітня комендатурою м.Макіївка було затримано 4 військовослужбовця 5 омсбр, які самостійно залишили пости бойового чергування зі зброєю, розпивали спиртні напої, грубо порушували громадський порядок та під час затримання вимагали надати їм можливість повернутися додому живими", - йдеться у повідомленні. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування