Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ перекинула на передову танковий підрозділ – розвідка

Понеділок, 11 квітня 2016, 12:19

Танковий підрозділ 100 окремої мотострілецької бригади 1 АК (Донецьк) ЗС РФ перекинуто в район Олександрівки, яка знаходиться одразу за Мар'їнкою, що на передовій лінії.

Про це повідомляє розвідка Міноборони.

Згідно з повідомленням, українська сторона також надала інформацію спостерігачам ОБСЄ про наявність 122-мм РСЗВ "Град", артилерійських систем калібром понад 100 мм і танків у районах Мінеральне, Донецьк, Макіївка та Тельманове.

Розвідка також додала, що противник намагається витіснити сили АТО з позицій у промисловій зоні Авдіївки шляхом ведення інтенсивних обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, 82 та120-мм мінометів.

Також у повідомленні вказується, що російське командування почало маскувати вказівки для приховання порушень та військових злочинів.

"Встановлено, що за безпосередньою вказівкою командувача 1 АК генерал-майора ЗС РФ В.Асапова, постачання боєприпасів для потреб 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) оформлюється як для проведення учбових стрільб. З цією метою підготовлено фіктивний план проведення занять з вогневої підготовки на квітень із розрахунком кількості боєприпасів, що в десятки разів перевищує відповідні нормативи", – розповіли у відомстві.

У розвідці додали, що 9 квітня до Донецької обласної клінічної лікарні імені Калініна та Центральної клінічної міської лікарні імені Вишневського доставлено 14 загиблих та 19 поранених російських військовослужбовців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування