У БПП кажуть, що інформація про відмову Гройсмана від посади поспішна

Понеділок, 11 квітня 2016, 23:51

Народний депутат від фракції "БПП" Максим Курячий вважає, що його колега Мустафа Найєм поспішив із заявою про відмову голови Ради Володимира Гройсмана очолити новий склад Кабміну.

Про це Курячий сказав в телефонному включенні "112" каналу в понеділок вночі.

"Справа в тому, що на засіданні фракції під час обговорення питань були і лунали різні емоції і одна з таких емоцій була: якщо не буде досягнуто якоїсь угоди, якщо не буде командної роботи в майбутньому уряді, то Володимир Борисович Гройсман не зможе працювати в таких умовах, це природно і так повинно бути", - сказав політик.

"Мустафа Найєм мабуть дійсно поспішив і прийняв бажане або не бажане за реальність і за дійсність", - додав Курячий, цитує його Інтерфакс-Україна.

Він також зазначив, що Гройсман крапки не ставив і процес триває.

Водночас лідер фракції БПП Юрій Луценко в коментарі "Українській правді" заявив, що заява Гройсмана була пов’язана з тим, що сторони процесу перемовин не могли узгодити кандидатури на посади у Кабміні.

За словами політика, коли були озвучені інші претенденти на крісло прем’єра, Гройсман став більш поступливим.

Раніше депутат БПП Мустафа Найєм повідомив, що голова ВР Володимир Гройсман відмовився очолювати Кабмін через те, що в процесі переговорів не були виконані його умови.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування