Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У розвідці кажуть, що бійці РФ на Донбасі самі в себе стріляють

Вівторок, 12 квітня 2016, 12:56

Головне управління розвідки Міноборони України стверджує, що російські військові на Донбасі настільки не хочуть служити, що самі наносять собі поранення чи пошкоджують техніку.

Про це йдеться у повідомленні на сайті розвідки.

Згідно з повідомленням, вони роблять це "з огляду на значні втрати, небезпеку участі в активних бойових діях та розуміння неминучості покарання за скоєння воєнних злочинів".

Зокрема, за даними розвідки, у понеділок неназваний командир взводу розвідувальної роти 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) підстрелив собі руку, а військовослужбовець 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), капітан ЗС РФ Сергій Ступаков під час спроби членоушкодження був затриманий і потрапив до рук ФСБ.

Крім того, стверджують у відомстві, під час проведення навчання з бойовою стрільбою на полігоні у районі Шахтарська військовослужбовці танкового батальйону 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) умовили своїх колег з артилерійського підрозділу вивести з ладу їх танк під виглядом похибки прицілювання.

"Влучний постріл артилеристів призвів до підриву боєкомплекту, внаслідок якого бойова машина була знищена, а троє військовослужбовців бригади отримали важкі осколкові поранення", – заявили у розвідці.

Також у відомстві стверджують, що російських солдат погано годують.

Розвідка також назвала чергового російського офіцера, виявленого на Донбасі – мова йде про підполковника Самвела Степаняна, який з березня перебуває на посаді начальника відділу кадрів 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування