Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сім'ї жертв катастрофи "Боїнга" в Ростові звернулися до суду США

Середа, 13 квітня 2016, 03:47

Представники чикагської юридичної фірми Ribbeck Law Chartered у вівторок почали судовий процес від імені родичів пасажирів, загиблих під час аварії "Боїнга" компанії flydubai в ростовському аеропорту.

Про це повідомила представник фірми в Росії Любов Кицай російському "Інтерфаксу".

"Подачею петиції до окружного суду округу Кук (Чикаго, штат Іллінойс, США) з вимогою надати інформацію про потерпілий крах дубайський лайнер... наша фірма починає судовий процес на захист інтересів родичів загиблих", - сказала вона.

Кицай уточнила, що Ribbeck Law Chartered просить фірму-виробника "Боїнг" надати всі дані, включаючи інформацію про навчання пілотів на Boeing-737, а також відомості про роботу систем посадки та управління літаком.

Протягом 30 днів суд зобов'язаний вивчити петицію, підсумком розгляду якої може стати виклик на судове засідання представника авіакомпанії "Боїнг" і надання необхідної інформації вже в судовому порядку, пояснила вона.

Компанія "Боїнг" як виробник літака, що зазнав аварії, вказана першим відповідачем. У найближчі дні будуть подані додаткові клопотання з приводу авіакомпанії Flydubai і декількох виробників комплектуючих деталей.

На думку юристів чикагської фірми, розслідування авіакатастрофи дубайського "Боїнга", яке в даний час в основному зводиться к людському фактору, слід доповнити опрацюванням ймовірності краху через механічну несправність посадочних механізмів літака.

У зв'язку з цим Ribbeck Law Chartered почала незалежне розслідування катастрофи авіалайнера в Ростові-на-Дону в інтересах родичів загиблих. Зараз компанія уклала контракт з двома родичами жертв авіакатастрофи, робота з іншими потерпілими триває.

"Боїнг 737-800" авіакомпанії FlyDubai, що виконував рейс з Дубая, зазнав аварії 19 березня. Надзвичайна подія сталася в аеропорту Ростова-на-Дону при повторному заході на посадку в складних метеоумовах. Між двома спробами приземлитися пройшло більше двох годин. На борту літака знаходилися 62 людини. Всі вони загинули.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування