Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики у чотирьох точках пробують витіснити сили АТО - розвідка

Середа, 13 квітня 2016, 13:09

У районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Авдіївка та Мар’їнка бойовики намагаються витіснення сили АТО із займаних позицій шляхом інтенсивних обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, 82 та 120-мм мінометів.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сайті Головного управління розвідки Міноборони України.

Зазначається, що найбільша активність противника зберігається на Слов’янському та Донецькому напрямках.

У відомстві нагадали, що протягом доби зафіксовано 87 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, бойових машин піхоти, 82 та 120-мм мінометів. Також вказується, що з території Росії прибули нові військові, озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів для потреб 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Також у заяві розкрито ім'я ще одного російського офіцера, що керує на Донбасі. Йдеться про полковника ЗС РФ Кірієнкова Олександра Валентиновича, 1971 р.н., що народився в Смоленській області.

Як пише розвідка, встановлено, що він перебуває на посаді "заступника командира з роботи з особовим складом 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцево, Украина) 2 АК (Луганськ, Україна) Центру територіальних військ Південного воєнного округу ЗС Російської Федерації".

Як відомо, раніше розвідка повідомляла, що російські військові на Донбасі настільки не хочуть служити, що самі наносять собі поранення, чи пошкоджують техніку.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування