Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Роскомнагляд обмежить доступ до Української правди

Середа, 13 квітня 2016, 21:46

Роскомнагляд направив повідомлення про обмеження доступу до Української правди.

Відповідний лист УП отримала в середу ввечері.

"Надсилається повідомлення про обмеження доступу до інформаційного ресурсу (...) як такого, що містить заклики до масових безладів, здійснення екстремістської діяльності, участі в масових (публічних) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку", - сказано в повідомленні.

Згідно з листом, протягом доби з моменту отримання цього повідомлення провайдер хостингу повинен повідомити власника інформаційного ресурсу про необхідність негайно видалити повідомлення, що містить заборонену Роскомнаглядом інформацію.

У разі, якщо інформація буде видалена, провайдер повинен повідомити про це в Федеральну службу з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій, з метою проведення перевірки та відновлення доступу в разі підтвердження факту видалення.

Як відомо, раніше Роскомнагляд надсилав Українській правді попередження за новину про главу Меджлісу кримських татар Рефата Чубарова.

Мова йде про новину від 1 квітня 2015 року, де Чубаров робив свій прогноз подальшого розвитку українсько-російських стосунків. Він висловив переконання, що у будь-якому разі Україні варто готуватися до найгіршого сценарію – відкритого конфлікту з РФ.

Як відомо, у Росії діють такі закони, що за два подібних "порушення" доступ до інформаційних ресурсів можуть бути повністю заблоковані.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...