Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти Боровика відкрито кримінальне провадження – Варченко

Четвер, 14 квітня 2016, 05:34

Проти виконуючого обов'язки заступника голови Одеської ОДА Саші Боровика відкрито кримінальну справу за наругу над прапором України.

Про це повідомив радник міністра МВС Іван Варченко у facebook.

"11 квітня Національна поліція (слідче управління ГУ НП в Одеській області) за цим фактом розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст. 338 Кримінального кодексу України "Наруга над державними символами", - написав він.

Повідомляється також, що у Верховній Раді України ініційовано збір підписів про позбавлення Боровика українського громадянства.

Варченко звинувачує Боровика у розміщенні на свої сторінці у соціальній мережі фотографії українського прапора із непристойними зображеннями на ньому.

У свою чергу Боровик заявив, що нічого не має спільного з картиною, через яку проти нього відкрили кримінальну справу.

"Як я вже пояснював, я не знаю чому ці всі люди до мене причепилися . Я не є маляр картини, я не був організатором вистави, я засуджую знущання над прапором, і я був перший хто просив організаторів вистави зняти картину і вибачитися перед Прокурорським майданом в Одесі - що вони зробили в той самий день. На виставі я взагалі не був і тільки поширив запрошення коли там не було ніяких картин (як на screenshot). Сьогодні сам маляр написав хто він такий і пояснив що я не маю з його роботою нічого спільного" - написав він у facebook.

 
Вигляд посту до і після додавання фотографій картин

Боровик також заявив, що порушення проти нього справи є частиною контрреволюції, що зараз відбувається.

"Вони не можуть мене злапати за корупцію чи крадіж - тому вони придумали щось таке неймовірно абсурдне", - написав Боровик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування