Луценко визнає, що коаліція замаленька для нормальної роботи

П'ятниця, 15 квітня 2016, 13:54

Керівник парламентської фракції БПП Юрій Луценко визнає, що в коаліції не достатньо депутатів для стабільної роботи, але впевнений, що під якісні законони голосу в парламенті знайдуться.

Про це він заявив в п'ятницю в кулуарах парламенту, пише "Інтерфакс-Україна"

"Я думаю, що вчорашній день показав стійку цифру 250, яка об'єднує зал. Дуже сподіваюся, що так буде і надалі, тому що перебування депутатів у коаліції або опозиції часто умовно", - сказав він.

Луценко пояснив, що деякі законодавчі ініціативи об'єднають під час їх розгляду фракції коаліції і тих, які вийшли з більшості.

"Так, я усвідомлюю, що коаліція замала. 240 депутатів, в тому числі 227 членів фракцій коаліції - це мало для спокійної і стабільної роботи парламенту. Просто ніхто не обіцяв нам спокою", - сказав Луценко.

Разом з тим він зазначив, що в коаліції готові прийняти фракції, які раніше входили до парламентської більшості "Європейська Україна".

Як відомо, в четвер після голосування за новий Кабмін голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що в коаліцію входить приблизно 234 народних депутата, проте їх ще слід перерахувати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування