Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аксьонов заявив, що знайшов у інвесторів 32 млрд в обхід санкцій

Неділя, 17 квітня 2016, 11:55

Так званий глава підконтрольного Росії уряду Криму Сергій Аксьонов заявив про підписання угоди з інвестором про будівництво термінального комплексу в аеропорту "Сімферополь", вартість якого становить 32 млрд рублів.

Про це пише Крим. Реалії з посиланням на заяву Аксьонова. 

Підписання відбулося в рамках II Ялтинського міжнародного економічного форуму. 

При цьому фірму-інвестора "прем'єр" Криму не розголошує, щоб убезпечити його від західних санкцій.

"В ході роботи форуму для іноземних інвесторів був вироблений механізм роботи на території Криму. Для іноземних інвесторів в першу чергу важливо, працюючи тут, не потрапити в режим санкцій. Був обговорений ряд механізмів, які дозволять закордонним бізнесменам заходити в республіку з інвестиціями. Упевнений, представники іноземного бізнесу ними скористаються", - заявив Аксьонов. 

Він додав, що під час форуму "Рада міністрів" Криму з підприємцями підписала 12 економічних угод на загальну суму близько 70 мільярдів російських рублів.

Як відомо, раніше російська влада Криму обіцяла побудувати в аеропорту "Сімферополь" нові термінал і злітну смугу. Влітку 2015 року Аксьонов запевняв, що вкласти кошти в цей проект готові 5 російських аеропортів операторів, однак проект залишився нереалізованим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування