Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС поки не очікує перезавантаження відносин з Росією

Понеділок, 18 квітня 2016, 15:27

Перезавантаження українсько-російських відносин у найближчому часі не відбудеться.

Таку думку висловив міністр закордонних справ Павло Клімкін на зустрічі з представниками бізнесу, організованій "Європейською бізнес асоціацією" в Києві в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Звичайно, нам вдасться в майбутньому подолати збройний конфлікт на Донбасі. Але давайте будемо відверті - ми не очікуємо перезавантаження в будь-якому вигляді українсько-російських відносин. А це означає, що російська агресія буде не тільки військовою, вона буде тривати в інших вимірах, в тому числі в економічному", - сказав Клімкін.

У зв'язку з цим, вважає міністр, із західними партнерами необхідно обговорювати питання, як відобразити російську агресію в економічному форматі.

"Я вважаю, що Росія веде також гібридну війну проти Європейського Союзу, звичайно, її форми іноді інші, ніж по відношенню до України, проте логіка підтримки лівих і правих партій полягає в тому, щоб зменшити тих, хто традиційно відданий європейським цінностям", - цитують міністра "Українські новини".

На думку Клімкіна, зокрема, результати роботи російської пропаганди відбилися на результатах референдуму, який пройшов 6 квітня в Нідерландах.

Разом з тим він висловив надію, що за підсумками обговорення підсумків референдуму в парламенті Нідерландів будуть зроблені політичні заяви і продовжиться процес ратифікації угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування