Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штепа погрожувала голодуванням і списком із 40 людей

Вівторок, 19 квітня 2016, 14:13

Екс-мер Слов'янська Нелі Штепа, звинувачувана в сепаратизмі, погрожувала почати голодування, якщо їй продовжать термін утримання під вартою.

18 квітня Червонозаводський районний суд Харкова продовжив їй запобіжний захід у вигляді утримання під вартою ще на 2 місяці, повідомляють "Новости Донбасса".

"Я оголошу точно таке ж голодування, як оголосила Савченко. Але повірте, я сиджу на гормональних препаратах. Якщо щось із мною трапиться – список із сорока людей у мене є. І повірте, місто Слов'янськ приїде й розірве навпіл, бо так більше вже не можна", - сказала Штепа під час судового засідання.

При цьому на початку засідання вона сказала, що кримінальна справа проти неї сфабрикована силовиками, які стали зрадниками України.

Також Штепа заявила, що подала до суду позов про захист честі й гідності. Відповідачем виступає прокуратура.

"Уся інформація, яка виходить із їхніх вуст (прокуратури - ред) – вона брехлива. Жоден свідок звинувачення не підтвердив мою провину в судовому засіданні", - сказала екс-мер.

За словами адвоката Дмитра Марченка, на даний момент усі свідки, допитані в ході судового засідання, свідчать на користь сторони захисту.

У понеділок суд відмовив у проведенні скайпом допиту екс-голови Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути в якості свідка.

Наступне засідання призначено на 13 травня. Така велика перерва пов'язана з тим, що одна із суддів іде у відпустку.

На даний момент офіційного оголошення про початок голодування Штепи немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування