У Черкаській області з'явилася річкова патрульна поліція

П'ятниця, 22 квітня 2016, 22:32

Перша в Україні річкова патрульна поліція заступила на службу в Черкаській області.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"42 патрульних поліцейських з 19 квітня патрулюють прибережну захисну смугу і пляжні зони в Черкаській області", - зазначив він.

За словами міністра, патрульні екіпажі оснащені позашляховиками "RENAULT DUSTER" для патрулювання прибережної зони, і швидкохідних катерів для контролю над акваторією Дніпра.

"Межами патрулювання є прибережна захисна смуга і пляжна зона міста Черкаси, села Червона Слобода і села Свидівок Черкаського району Черкаської області", - повідомив Аваков.

Згідно з інформацією, на період нересту риби - територія патрулювання розширена уздовж прибережної захисної смуги від села Кедина Гора Золотоніського району до села Васютинці Чорнобаївського району і від села Свидівок Черкаського району до села Сагунівка Черкаського району Черкаської області.

"За першу добу патрульні поліцейські та держінспектори з охорони навколишнього середовища припинили безліч фактів браконьєрського, варварського вилову риби. Вилучили незаконні снасті і близько 400 кг незаконно виловленої риби. Браконьєрам стане важче. У прилеглій до Дніпра зоні відпочинку і на воді - спокійніше", - розповів Аваков.

"Невелике, але важливе нововведення в нашій роботі, яке скоро стане системою - в Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі", - додав він.

 
 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування