На межі з Кримом помітили російський Мі-8, у зоні АТО - безпілотники

Субота, 23 квітня 2016, 13:56

В районі проведення АТО та на адміністративній межі було зафіксовано два безпілотні літальні апарати.

Про це 23 квітня повідомили у Держприкордонслужбі України.

За даними ДПСУ, також на адмінмежі прикордонники Бердянського загону виявили російський вертоліт Мі-8, який здійснював польоти над тимчасово окупованою територією АР Крим.

Разом з тим, як повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони, 22 квітня спостерігались прольоти літаків-розвідників Іл-20М, Су-24МР та протичовнового літака Іл-38Н у повітряному просторі Чорного моря (вздовж південного узбережжя України), Кримського півострова, Азовського моря та Краснодарського краю.

"За допомогою обладнання, встановленого на літаках, здійснювалась розвідка об’єктів та місць розташування Збройних Сил України в Одеській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях", - зазначили у розвідці.

"Прикордонники здійснюють охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Минулої доби обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було", - зазначили Держприкордонслужбі. 

Разом з тим у зоні АТО неподалік лінії розмежування було виявлено тайник зі зброєю.

"Прикордонники оглянули нежилий будинок в н.п. Неліповка в Донецькій області. Під час огляду помешкання було виявлено схрон з боєприпасами - патрони різного калібру, постріли до підствольного гранатомета ВОГ-25, СПГ-9, гранати РГД та РГМ, а також РПГ-22", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування