Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для боротьби з "бурштиновою лихоманкою" створять поліцейські станції

Субота, 23 квітня 2016, 20:00

В рамках боротьби з нелегальним видобутком бурштину на території Рівненської області будуть створені поліцейські станції, а керівники правоохоронних органів Рівненської, Житомирської та Волинської областей мають налагодити між собою прямий зв'язок.

Про це йшлося на міжвідомчій нараді під керівництвом заступника голови МВС України Сергія Ярового з питання протидії нелегальному видобутку бурштину в Україні.

Як повідомив начальник поліції Рівненської області Сергій Князєв, він має намір ініціювати створення поліцейських станцій, подібних до тих, що вже діють на Тернопільщині.

За його словами, у Рівненській області такі станції будуть створювати на території віддалених населених пунктів, які вражені "бурштиновою лихоманкою".

"Якщо такі превентивні заходи здійснювати поступально, як ми робимо зараз, ми утримаємо цю ситуацію протягом якогось періоду", - зазначив Князєв. За його словами, у подальшому для врегулювання старанного бізнесу необхідні пропозиції з боку держвлади.

Згідно з повідомленням, на базі Сарненського відділення поліції вже створено і функціонує штаб з питань протидії нелегальному видобутку бурштину.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування