Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марина Порошенко закликала підтримати Джамалу на Євробаченні

Неділя, 24 квітня 2016, 06:36

Дружина президента України Марина Порошенко закликав світ підтримати Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2016".

Про це вона сказала 23 квітня в Вінниці на відкритті найбільшого в Європі фонтану, повідомляє Уніан.

"Через кілька тижнів ми всім серцем будемо вболівати за нашу Джамалу, яка під синьо-жовтим прапором представлятиме Україну в Швеції. Виступ Джамали з історичною і одночасно автобіографічною піснею - це гучний голос України в Європі. Голос, в якому говорить душа кримськотатарського народу", - сказала Марина Порошенко.

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала стала переможцем українського Національного відбору на "Євробаченні", отримавши за підсумками SMS-голосування найбільшу кількість голосів телеглядачів - 142 тис, що склало 37,77% від усіх, хто проголосував.

Композиція "1944", з якою Джамала вирушила на пісенний конкурс, присвячена темі репресій сталінського режиму проти кримськотатарського народу - депортації 1944 року.

Півфінали "Євробачення" пройдуть 10 і 12 травня в Стокгольмі, фінал конкурсу - 14 травня 2016 року. Джамала виступить у другому півфіналі під номером 15.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування