Розвідка назвала місця дислокації бойовиків з РФ та їх озброєння

Неділя, 24 квітня 2016, 23:05

Головне управління розвідки Міноборони України зафіксувало розміщення на території тимчасово окупованого Донбасу озброєнь бойовиків та військових у складі бригад спецпризначення.

Як зазначили у ГУР МОУ 24 квітня, у районах Авдіївки та Мар’їнки бойовики провели ротацію передових підрозділів 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ на західній околиці Донецька.

Встановлено розміщення мінометної батареї 1 мотострілецького батальйону 100 омсбр у районі н.п. Старомихайлівка, а також поповнення запасів боєприпасів, продовольства та паливо-мастильних матеріалів підрозділів бригади.

Окрім цього на території колишнього заводу "Топаз" (Донецьк) підтверджено перебування  окремої роти радіоелектронної боротьби 1 АК та підрозділу безпілотних літальних апаратів (на озброєнні БПЛА "Орлан-10"), який веде повітряну розвідку на Донецькому напрямку.

Луганську на території колишньої швейної фабрики "Грація" дислокується підрозділ зі складу 16 окремої бригади спеціального призначення (Тамбов) Західного ВО (Санкт-Петербург) ЗС РФ; у Горлівці на території колишнього ПАТ "Концерн Стірол" перебуває гаубична самохідно-артилерійська батарея окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК", - заявили у розвідці. 

Окрім того вогневі позиції обладнано у житлових кварталах "Сонячний" та "Аксьоновка" (10 км на південь від лінії зіткнення), з яких здійснюються обстріли сил АТО у районах н.п.Гольмівський, Зайцеве, Майорськ.

Також встановлено наявність танків і самохідних артилерійських установок у районах Голубівське, Дебальцеве, Ясинівка та Тельманове.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...