Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Служба зайнятості пояснила скасування дозволу Шустеру

Вівторок, 26 квітня 2016, 17:57

Державна служба зайнятості пояснює, що телеведучому Савіку Шустеру анульовано дозвіл на застосування праці в Україні на підставі того, що документи, подані роботодавцем, містили недостовірні дані.

Про це йдеться в офіційному коментарі відомства, оприлюдненому у вівторок на Facebook.

У держслужбі зазначають, що 22 квітня отримали лист від Державної фіскальної служби України про те, що відносно громадянина Канади Шустера здійснюється кримінальне провадження.

Таким чином, на час прийняття Київським міським центром зайнятості рішення про продовження дії дозволу на застосування роботодавцем праці Шустера не враховано факт здійснення стосовно зазначеного іноземця кримінального провадження.

Отже, дозвіл на застосування роботодавцем праці громадянина Канади Шустера було анульовано на підставі того, що документи, подані роботодавцем, містили недостовірні дані.

"При цьому, звертаємо увагу на той факт, що у довідці, виданій Міністерством внутрішніх справ України, взагалі відсутня будь-яка інформація щодо наявності чи відсутності здійснення кримінального провадження відносно Шустера", – зазначають у держслужбі.

Таким чином, на думку Держслужби, варто підняти питання стосовно належного виконання МВС своїх завдань і функцій.

Окремо там зазначають, що вважають неприпустимою поведінку Шустера, ряду громадян та народних депутатів, які 26 квітня 2016 року з 15:00 заблокували роботу Київського міського центру зайнятості.

У свою чергу, міністр інформаційної політики Юрій Стець пообіцяв найближчим часом обговорити ситуацію навколо анулювання дозволу на роботу в Україні Шустеру з міністром соціальної політики Андрієм Ревою.

У Міністерстві інформаційної політики наголосили, що офіційна позиція відомства буде сформована після відповідного діалогу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування