Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Порошенка є кілька кандидатур на заміну Безсмертному – АП

П'ятниця, 29 квітня 2016, 14:51

Президент Петро Порошенко розглядає кілька кандидатур на заміну Роману Безсмертному в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи.

Про це в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив заступник голови АП Костянтин Єлісєєв.

"Жодної трагедії в зв'язку із заявою Безсмертного про його вихід з переговорів у рамках політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи немає. Ми високо цінуємо його високопрофесійну та самовіддану працю протягом майже двох років", - сказав він.

Єлісєєв нагадав, що представником України в політичній підгрупі є і залишається Володимир Горбулін.

"Зараз президент розглядає кілька кандидатур на заміну Безсмертному. Буде продовжена командна гра української делегації на Мінських переговорах, яка очолюється і успішно забезпечується Леонідом Кучмою", - сказав Єлісєєв.

Як відомо, 28 квітня представник України в політичній підгрупі на переговорах в "Мінськом форматі" Роман Безсмертний заявив, що виходить з переговорів.

"Я вирішив для себе і поінформував всіх причетних - від тих, хто бере участь в технологічному забезпеченні процесу, і до президента, - що завершую цей етап у своєму житті", - розповів він в інтерв'ю виданню "Європейська правда".

За його словами, до складу підгрупи був введений новий представник України Ольга Айвазовська; очікується, що вона візьме на себе його функції: "Зараз все сконцентроване навколо виборів, де вона є фахівцем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: