Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Хакери зламали "пропагандистську машину" ОРДО

Вівторок, 10 травня 2016, 14:59

Українські хакери проникли і обрушили інформаційну систему псевдореспубліки "ДНР".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ і нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко. 

За його словами, це сталося місяць тому.

"Були завантажено більше 7 терабайтів внутрішніх документів бананових республік.
Вся інформація передана для аналізу і використання в роботі СБУ, МВС та іншим компетентним службам України", - написав він.

Геращенко пише, що вирішив опублікувати "структуру Міністерства пропаганди ДНР і список його співробітників для того, щоб наше суспільство і особи беруть участь у прийнятті рішень, порівняли і зрозуміли, - наскільки мало сил і засобів витрачатися українською державою на протидію пропаганді Російської Федерації і її маріонеток".

"В банановій республіці ДНР, за сприяння фахівців з Кремля, за 2014-2015 роки - була створена потужна пропагандистська машина зі штатом в 120 осіб і бюджетом в десятки разів перевищує бюджети на роботу Міністерства інформаційної політики України", - написав він.

Як відомо, українські хакери кібер-альянсу анонімних груп з 00:00 9 травня 2016 р. провели операцію #OpMay9, у рамках якої здійснили 9+ успішних зломів сайтів терористичної організації "ДНР", а також російських сайтів агресивної антиукраїнської пропаганди.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування