Прем'єр: всіх керівників митниці зі зловживаннями звільнено

Середа, 11 травня 2016, 11:50

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив про звільнення "всіх керівників митниці, щодо яких було зафіксовано зловживання і контрабанду".

Про це він сказав під час засідання уряду у середу.

"Дуже багато нарікань по митниці щодо тіньових схем і сірих і чорних і яких завгодно. Ми почали розбиратись із цим питанням", - сказав Гройсман.

Він нагадав, що напередодні відвідував Львівщину і інспектував зокрема митницю:

"Деякі керівники митниці, на яких були зловживання… піймали контрабанду, - жодних немає висновків, вони далі продовжують працювати. Нібито хтось із чимось розбирається" – розповів Гройсман.

"Вчора були звільнені всі керівники, в яких були зафіксовані такі ганебні випадки. Думаю, правоохоронна система дуже швидко дасть відповідь, на що потрібно звертати увагу і нести відповідальність за будь-які зловживання", – повідомив прем'єр, не назвавши водночас прізвищ звільнених чиновників.

11 травня засідання уряду не транслюється на youtube-каналі. Як повідомив "Українській правді" речник прем'єра Дмитро Столярчук, це сталося через "технічні складнощі".

"Нам самим дуже прикро, бо для нас важливо доносити інформацію до людей. Але журналісти присутні на засіданні, тут є понад 10 камер", – сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування