У Німеччині почалася зустріч голів МЗС "нормандської четвірки"

Середа, 11 травня 2016, 13:31

У Німеччині розпочалася зустріч міністрів закордонних справ України, Росії, Німеччини та Франції, на якій мають обговорити ситуацію на Донбасі.

Про це повідомив директор департаменту політики та комунікації МЗС України Олексій Макеєв у Twitter.

На Тегельському озері почалася нормандська зустріч Міністрів. @PavloKlimkin розпочне з #FreeSavchenko #FreeHostages pic.twitter.com/2NqYXa8XbD

May 11, 2016

Зустріч міністрів "нормандської четвірки" проходить у гостьовій резиденції німецького МЗС на віллі "Борзіг" на Тегельському озері неподалік від Берліна.

Перед початком зустрічі голова МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр висловив сподівання, що їм вдасться "подолати розбіжності й домогтися наближення проведення місцевих виборів".

Він також сподівається на просування політичного процесу загалом і поліпшення ситуації в області безпеки на Донбасі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Цей конфлікт уже триває понад два роки, і нам вдалося досягти певної стабілізації ситуації, але багато що треба сьогодні обговорити", - заявив глава МЗС Німеччини.

Раніше у середу міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що "готовий до конструктивної розмови, але безпека і справжня свобода волевиявлення на Донбасі – не предмет для компромісів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...