Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб: Двоє бійців отримали поранення під Авдіївкою

Неділя, 15 травня 2016, 13:11
Штаб: Двоє бійців отримали поранення під Авдіївкою

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військових немає, двоє бійців отримали поранення під Авдіївкою.

Про це 15 травня повідомив речник  АП з питань АТО  Олександр Мотузяник.

При цьому, за даними штабу, бойовики зазнали втрат: 2 загиблих і 5 поранених зі складу одразу двох так званих "бригад 1-го армійського корпусу" – бандформування "ДНР".

Як зазначив Мотузяник, на Луганському напрямку бойовики порушили режим тиші у Попаснянському районі.

"У напрямку Донецька  неспокійно було під Луганським та Авдіївкою. Під час обстрілів противник кілька разів застосував міномети. Всього відбулося 7 ворожих обстрілів. На Маріупольському напрямку обстріли відбулися у трьох точках: Мар’їнці, Новогригорівці та Широкиному", - зазначив Мотузяник.

При цьому бойовики застосовували БМП, міномети та вели снайперський вогонь, загалом за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів.

 

Разом з тим українські правоохоронці затримали бойовика, який переховувався в Краматорську: 23-річний місцевий мешканець у квітні-травні 2014 року перебував у лавах "ДНР" та вартував на блокпосту в окупованому місті.

"Згодом він втік до Росії на два роки. Наразі чоловік зізнався у скоєному та активно співпрацює зі слідством", - зазначив Мотузяник. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...