Бойовики обстріляли Авдіївку, поранено мирного мешканця

Неділя, 15 травня 2016, 21:47

У неділю бойовики відкрили вогонь по житлових кварталах н.п.Авдіївка на Донеччині, внаслідок мінометного обстрілу поранено місцевого мешканця.

Як повідомили в облуправлінні Нацполіції, чоловік перебував на автобусній зупинці по вул.Леніна та отримав осколкове поранення.

"Наразі чоловік перебуває у лікарні. Медики констатували у нього мінно-вибухову травму, осколкове поранення та перелом лівого стегна.  На місці події працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції", - йдеться у повідомленні. 

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

 

Окрім того на лінії розмежування 47-річний мешканець с.Новгородське підірвався на вибуховому пристрої. З минно-вибуховою травмою чоловіка доставлено до лікарні м.Торецьк.

Встановлено, що місцевий мешканець проживає сам у приватному будинку. У цей день сусіди бачили його надворі за господарськими роботами, раптово стався вибух, внаслідок якого чоловік отримав поранення.

"Потерпілий доставлений до міської лікарні, наразі його прооперували. Попередньо відомо, що внаслідок вибуху чоловіку відірвало кілька пальців на руці", - зазначили у поліції. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування