Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко зміг стати генпрокурором за 2 години 45 хвилин

Середа, 18 травня 2016, 14:46

На ухвалення закону, що дозволив Юрію Луценку стати Генпрокурором, підписання головою ВР, президентом та підготовкою до друку в спецвипуску "Голосу України" пішло лише 2 години 45 хвилин.

Такий висновок можна зробити з відповіді на депутатський запит Сергій Лещенко головного редактора видання Анатолія Горлова, текст якого має Українська правда.

"Голос України" № 86 (6340) за 12.05.2016 був підписаний до друку о 14 годині 46 хвилин", - сказано у відповіді.

Газета офіційно оприлюднює закони України, нормативно-правові акти, тобто вводить у дію закони, в прикінцевих положеннях яких вказується: "закон набуває чинності з дня опублікування".

 

Згідно з відповіддю Горлова "Доступу до правди", тираж в 41 122 примірники був роздрукований о 15:20, тобто за 34 хвилини після підписання до друку.

 

Як відомо Верховна Рада приняла закон о 12:01. Після цьго за процедурою його підписав голова ВР, передав до Адміністрації президента, де його підписав Петро Порошенко. Далі закон був поверннутий до ВР і лише потім переданий "Голосу України" для верстки і  друку.

Примірники закону з'явилися у верховній раді не пізніше 15:25. Саме цим часом датований пост депутата Володимира Ар'єва, який оприлюднив фото примірника "Голосу України" з цим законом. 

Оксана Коваленко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування