Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Олімпійський" дозволяє провести рекордне Євробачення - Жданов

Четвер, 19 травня 2016, 17:53

Київський стадіон НСК "Олімпійський" має увесь необхідний технічний потенціал, щоб провести фінальну частину Євробачення – 2017.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр молоді і спорту Ігор Жданов 

"Гендиректор НСК "Олімпійський" Валентин Груздєв доповів, що стадіон має увесь необхідний технічний потенціал, щоб провести саме тут фінальну частину Євробачення – 2017", - написав Жданов.

Він зауважив, що керівництво стадіону вже зв’язалося із німецькими проектантами даху "Олімпійського" щодо можливості повного накриття стадіону.    

"Ми також обговорили кількість глядачів, яку орієнтовно здатен прийняти НСК "Олімпійський" в разі проведення Євробачення – 2017 саме на цій арені. За попередніми підрахунками служб стадіону – це від 40 000 глядачів. Іншими словами, якщо пісенний конкурс пройде в "Олімпійському", то українське Євробачення стане рекордним за кількістю глядачів", - написав Жданов.

За його словами, інфраструктура стадіону дозволяє "комфортно розмістити всіх учасників конкурсу та їх команди, фанзону, пресу, почесних гостей".

"І найголовніше – під час Євро-2012 було технічно відпрацьовано і повністю зберігається можливість подачі якісного відеосигналу з НСК "Олімпійського" на всю Європу. Також, враховуючи жорсткі вимоги УЄФА – відпрацьована система безпеки під час проведення заходів міжнародного масштабу", - заявив він.

Як відомо, віце-прем’єр-міністр Павло Розенко заявив, що пісенний конкурс Євробачення-2017 пройде в Україні, питання про передачу проведення конкурсу якійсь іншій країні навіть не дискутується.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування