Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сторожук заявляє, що оприлюднена переписка - фейк

П'ятниця, 20 травня 2016, 13:15

Депутат "Народного Фронту" Дмитро Сторожук заявляє, що інформація про його нібито переписку з Андрієм Іванчуком щодо посади заступника генпрокурора є фейком.

Про це Сторожук заявив в коментарі Українській правді у п'ятницю.

"Такого повідомлення не було. Це все фейк. Там навіть немає чіткої фотографії. З таким успіхом я міг і Обамі смс-ку написати. Там навіть не можна роздивитись, в якій програмці це писалося", - заявив Сторожук.

"Я фаховий юрист, я дорожу своєю репутацією приписувати щось таке мені… коли якісь льовочкіни, коломойські між собою не можуть з'ясувати відносини, то я тут до чого?" - обурився він.

"Я Коломойського ніколи в житті не бачив. З Іванчуком ми нічого такого не обговорюємо. У нас була позиція фракції. Іванчук член фракції", - сказав він.

Сторожук також розповів, що не знає, чи буде він призначений заступником Генерального прокурора, оскільки жодних розмов з ним про це ніхто не веде.

"За законом, заступника призначає Генеральний прокурор. Коли обговорювались питання, хто може реформувати прокуратуру, обговорювали багато прізвищ, серед них було моє. Коли мене питали: "Чи погоджуєтесь ви змінювати генпрокуратуру", я казав "так". Коли буде вирішене питання про заступника генпрокурора, я не знаю, це не моя компетенція і не компетенція ВР. Це вирішує генпрокурор", - сказав він.

На уточнююче питання, чи обговорював він з Луценком своє можливе призначення, Сторожук сказав:

"Я – ні. Ці всі розмови були на фоні фракції, так як вони заявлялись в медіа".

"Але на сьогодні нічого такого немає, розмов жодних не ведеться, ці питання не піднімаються", - зазначив Сторожук.

У свою чергу в коментарі УП бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що "ніякого Сторожука" теж не знає і жодних переговорів про його призначення не вів.

УП вибачається перед Дмитром Сторожуком та читачами  за оприлюднену раніше інформацію.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування