Штаб: бойовики активізували розвідку за допомогою дронів

Субота, 21 травня 2016, 07:02
Штаб: бойовики активізували розвідку за допомогою дронів

За минулу добу бойовики 20 разів застосовували зброю проти українських військових.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Противник активізував розвідувальну діяльність. Лише впродовж минулої доби зафіксовано 7 прольотів ворожих БПЛА, які проводили розвідку на Донецькому та Маріупольському напрямках", - йдеться в повідомленні.

З передмістя Донецька бойовики обстрілювали укріплення українських сил в районі Авдіївки і Опитного зі стрілецької зброї, гранатометів і 82-мм мінометів.

З такого ж озброєння терористи вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ поблизу Зайцевого.

Найбільше бойовики порушували режим тиші на Маріупольському напрямку. По силах АТО в Широкиному вони били з гранатометів і мінометів калібру 82 мм. В районі Новотроїцького та Павлополя терористи обстрілювали українські позиції з зенітних установок і 120-мм мінометів. Поблизу Тарамчука ввечері знову вів вогонь снайпер.

На Луганщині, біля Трьохізбенки, укріплення сил АТО бойовики обстріляли з гранатометів, а в районі Новозванівки відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

З початку цієї доби бойовики вже не менше 6 разів порушили перемир'я. На Луганщині і поблизу Маріуполя, а саме в районах Широкиного і Трьохізбенки, вони вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування