Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДПСУ: Над Донбасом помітили 7 БПЛА, над Кримом - 2 вертольоти

Субота, 21 травня 2016, 16:58

В районі проведення АТО виявлено безпілотні літальні апарати, які бойовики використовували для розвідки, поблизу адмінмежі над Кримом зафіксовано політ 2 російських вертольотів  Ми-8.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі України 21 травня. 

"Учора в районі проведення АТО було виявлено 7 БПЛА, які бойовики використовували для розвідки. Прикордонники Бердянського загону виявили поблизу адмінмежі над тимчасово окупованою територією АР Крим політ 2 російських вертольотів  Ми-8",  - йдеться у повідомленні. 

Крім того прикордонники Луганського та Харківського загонів зафіксували політ 2 російських вертольотів Ми-8 над територією РФ, неподалік українсько-російського кордону. 

Також у ДПСУ зазначили, що на Луганщині було затримано 3 транспортні засоби з порушенням порядку переміщення вантажів в районі проведення АТО.

"На околиці н.п. Трьохізбенка затримано вантажівки з майже 3 тоннами овочів та фруктів на загальну суму 38 тисяч  гривень, які слідували на неконтрольовану територію", - зазначили у ДПСУ. 

Окрім того затримано 6 автомобілів, які переміщували товари з порушенням: 4 автомобілі через КПВВ "Новотроїцьке" та "Гнутове" везли на підконтрольну бойовикам територію насіння соняшника,  гербіциди, одяг та стелажі для магазинів на 90 тисяч гривень.

"У КПВВ "Мар`їнка" у двох авто виявлено вантажі м’яса на 20 тисяч гривень, які також слідували до неконтрольованої території", - йдеться у повідомленні. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування