Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка назвала ще одного кадрового офіцера РФ, що воює на Донбасі

Вівторок, 24 травня 2016, 11:46

Розвідка продовжує збирати факти щодо кадрових військовослужбовців ЗС РФ, які приховуючи свої особисті дані, беруть участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Про це інформує у вівторок прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

Зазначається, що інформація щодо російських військовослужбовців, які підозрюються у скоєнні воєнних злочинів на території України, регулярно передається українською стороною країнам-членам ЄС та НАТО, в тому числі з метою розширення "санкційного" списку.

 
Панов

Так ГУР встановлено, що на посаді "заступника командира бригади у роботі з особовим складом 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 армійського корпусу перебуває підполковник ЗС РФ Панов Федір Євгенович 04.04.1981 р.н.

На тимчасово окупованих територіях сходу України використовує документи прикриття на прізвище Орєшков.

Для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях Донбасу підполковник Панов відряджений у січні 2015 року з посади заступника командира бригади по роботі з особовим складом 336 окремої бригади морської піхоти (Балтійськ, Калінінградська обл.) Берегових військ Балтійського флоту.

Зазначається, що з початку 2015 року та по теперішній час підрозділи із складу цієї окремої бригади морської піхоти розташовані у польовому таборі поблизу н.п.Мілєрово (Ростовська обл. РФ), на ротаційній основі виконують "службово-бойові" завдання поблизу Луганська та періодично застосовуються у районі Безіменного Донецької області.

В Міноборони України нагадують, що покарання за воєнні злочини, що не мають строків давності, є неминучим.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування