Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Нацгвардії кажуть, що заяви Киви в них іще нема

Вівторок, 24 травня 2016, 13:37

Колишній начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива не подавав офіційну заяву з проханням прийняти його на службу до Нацгвардії.

Про це керівник прес-служби Національної гвардії України Вадим  Голуб заявив "Укрінформу".

"На даний час офіційної заяви з проханням прийняти його на службу до Нацгвардії від Киви не надходило. Фото заяви у Facebook не є підставою для початку процедури прийому на службу", - сказав Голуб.

Раніше у вівторок скандально відомий Кива оприлюднив у Facebook фото заяви від 20 травня, в якій просить командувача Національною гвардією Юрія Аллерова прийняти його на службу.

Незадовго до цього Киву перевели з департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції до підрозділу Міністерства внутрішніх справ щодо ветеранів АТО. Цьому передували вимога голова Нацполіції звільнити Киву і скандал щодо не проходження Кивою переатестації.

24 травня Кива заявив, що відхилив пропозицію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова очолити департамент із питань ветеранів антитерористичної операції..

"Розглянувши його пропозицію, зваживши всі "за" і "проти", я вирішив піти на підвищення. А для мене підвищення – це окоп", – сказав він, цитують "Українські новини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування