Гройсман готовий очолити оргкомітет з підготовки до "Євробачення"

Четвер, 26 травня 2016, 02:23

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Міністерству культури підготувати пропозиції щодо формування організаційного комітету з проведення конкурсу "Євробачення-2017", а також висловив готовність очолити оргкомітет.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Наше завдання - швидко визначити план дій і місце проведення конкурсу. Я готовий як прем'єр-міністр стати головою, співголовою цього комітету для того, щоб дуже чітко визначити, що все буде максимально швидко, якісно, ​​збалансовано і на високому рівні", - заявив голова правління.

Гройсман також запевнив, що питання передачі права на проведення "Євробачення" іншій країні на порядку денному не стоїть.

"Не повинно бути ніяких дискусій з цього приводу. Наше завдання, щоб ми Євробачення в 2017 році провели на високому організаційному рівні", - підкреслив прем'єр-міністр.

За словами прем'єра, уряд намагатиметься залучити якомога більше позабюджетних ресурсів для проведення конкурсу, а також ефективно і публічно їх використовувати. Глава уряду наголосив на доцільності фінансування проведення "Євробачення" спільно з приймаючим містом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...