РосЗМІ: Єрофєєв і Александров в Росії не вважатимуться судимими

Субота, 28 травня 2016, 12:26

Вирок, винесений українським судом щодо росіян Євгенія Єрофеєва та Олександра Александрова, не матиме впливу на їхнє подальше працевлаштування.

Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.

"Йдеться про судимість не за вироком російського суду, а тому у графі анкети про судимість буде прочерк і вони зможуть безперешкодно влаштовуватися на будь-яку роботу", - сказав співрозмовник агентства.

На питання, яка ймовірність того, що росіяни можуть знову повернутися в армію, джерело зазначило: "Теоретично можуть, але практично, швидше за все, це не відбудеться, в силу певних обставин".

"Повернулися на батьківщину росіяни - молоді чоловіки, у них все попереду, і вони, безумовно, зможуть знайти себе в новому житті", - зазначив співрозмовник агентства.

Як відомо, Єрофєєв і Александров 25 травня вийшли на свободу одночасно із звільненням української льотчиці Надії Савченко, яка була незаконно засуджена в РФ за нібито вбивство двох російських журналістів.

Російські ГРУшники потрапили у полон на Донбасі та були засуджені українським судом за звинуваченням у терористичній діяльності.

Російська сторона  наполягає, що звільнення Савченко та Єрофеєва і Александрова - не обмін.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування