Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко побоюється, що у документах Трепака може бути компромат на нього

Понеділок, 30 травня 2016, 20:58

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко побоюється, що незабаром може бути оприлюднена інформація про нібито фінансування його політсили Партією регіонів.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Попереджаю суспільство, що в інформпростір готується викид інформації про те, що начебто я чи Радикальна партія отримували фінансування від Партії регіонів. Інформація про це начебто міститься у так званій чорній бухгалтерії регіоналів, яку передав НАБУ колишній заступник голови СБУ Віктор Трепак", - зазначив Ляшко.

Політик зазначив, що "подібні "сенсаційні викриття" - це розроблена спецслужбами на замовлення Президента Порошенка брудна спецоперація".

"Замовники вигаданого проти нас компромату намагатимуться дискредитувати нас і під цим приводом провалити в парламенті голосування за створення ТСК по розслідуванню корупції президента і його оточення", - вважає Ляшко.

Як відомо, екс-перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів низці колишніх та нинішніх високопосадовців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування