Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ложкін збирається піти з АП в інвестбізнес

П'ятниця, 10 червня 2016, 12:14

Глава Адміністрації президента України Борис Ложкін хоче покинути крісло на Банковій і піти в інвестиційний бізнес.

Про це йдеться в лонгріді Української правди під назвою Орбіти Петра Порошенка. Групи впливу в президентському оточенні.

"Він давно хоче піти, йому все набридло. Просто його ще не відпускають. Тому скоро його тут не буде", — зазначив співрозмовник в АП.

За інформацією УП, Ложкін після відставки планує зайнятися інвестиційним бізнесом. Питання лише в тому, коли його відпустить Порошенко і відпустить взагалі.

При цьому місце Ложкіна пророкують керуючому партнеру компанії ICU Макару Пасенюку.

Його ім'я широкій громадськості стало відомо під час офшорного скандалу в квітні нинішнього року. Тоді фінансовий радник Порошенка заявив, що всі податки з продажу корпорації будуть сплачені до бюджету України, а передача Roshen "сліпий траст" була завершена на наступний день після скандалу з Panama Papers.

"Якщо хочете, я б назвав його таким собі консильєрі (у мафії — людина, якій бос може довіряти й дослухається до його порад — УП.) Порошенка, який відповідає за бізнес-частину і спілкується з величезною кількістю бізнесменів за завданням президента. Макар проводить на Банковій досить багато часу, — заявив "Українській правді" співробітник АП.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: