У Міноборони уточнили, яких втрат зазнали сили АТО

Неділя, 12 червня 2016, 14:58
У Міноборони уточнили, яких втрат зазнали сили АТО

За перевіреною інформацією, за минулу добу станом на 00:00 12 червня, жоден український військовослужбовець не загинув, 12 бійців зазнали поранень.

Про це 12 червня заявили у Міноборони України.

Коментуючи повідомлення, яке оприлюднив нардеп Євген Дейдей щодо втрат в лавах Збройних Сил України, у Міноборони заявили, що дана інформація не відповідає дійсності.

"Усім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога. За попередньою інформацією, станом на 14:00 12 червня, внаслідок бойових дій, за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранені", - заявили у відомстві. 

Також у МО зазначили, що у районах проведення АТО "немає жодного підрозділу, який не входить до складу Збройних Сил України або інших силових відомств, задіяних в АТО".

Як відомо, раніше Дейдей повідомив, що в ніч на 12 червня бойовики обстрілювали н.п. Авдіївка та позиції 128-ї бригади і "Правого сектора", внаслідок обстрілів загинули 4 бійці, 13 отримали поранення

У штабі АТО повідомляли, що за минулу добу зафіксовано 49 обстрілівпозицій ЗСУ з боку бойовиків. З них 24 - на Маріупольському, 19 - на Донецькому і 6 - на Луганському напрямках.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування