Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб: У неділю бойовики стріляли по Бутовці, Авдіївці, Майорську

Неділя, 12 червня 2016, 19:19

У неділю бойовики стріляли по силах АТО у напрямку Авдіївки, шахти Бутовка, Зайцевого та Майорська. 

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО станом на вечір 12 червня.

За даними штабу, кількість обстрілів протягом доби зменшилася,  при цьому бойовики порушили режим тиші 12 разів. В окремих випадках сили АТО відкривали вогонь у відповідь, йдеться у повідомленні. 

"На Донецькому напрямку супротивник з гранатометів, озброєння БМП та 122 мм самохідних артилерійських установок гатив по укріпленнях поблизу Зайцевого, а з мінометів калібру 82 мм поруч Невельського та Майорська. О першій годині ночі для обстрілу пункту пропуску "Майорське" російські окупанти використали важкі міномети калібру 120 мм, вогонь вівся зі сторони шахти Ізотова, позиції неподалік Ленінського найманці обстріляли з мінометів різних калібрів", - повідомили у штабі. 

Зранку у неділю під вогнем зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем опинились сили АТО в районі шахти Путилівська (Бутовка), згодом - позиції ЗСУ поруч Авдіївки.

На Маріупольському напрямку неподалік Гнутового та Гранітного тривали обстріли зі стрілецької зброї, поруч Мар’їнки - з мінометів калібру 82 мм.

На Луганському напрямку було відносно спокійно.  

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування