У Донецьку пройшла нарада бойовиків "ДНР", ФСБ і Росгвардіі - розвідка

Вівторок, 14 червня 2016, 13:58

Військова розвідка повідомила про нараду за участю російських кураторів бойовиків "ДНР", керівного складу підрозділів ФСБ і Російської нацгвардії в тимчасово окупованому Донецьку.

Про це на брифінгу у вівторок розповів речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Як повідомляє військова розвідка, противник намагається витіснити сили АТО з вигідних позицій у районах Авдіївки, Мар’їнки та Новотроїцького. 12 червня у Донецьку пройшла спільна нарада за участю ватажків так званої "ДНР" та керівного складу підрозділів ФСБ та Федеральної служби військ національної гвардії  РФ", – зазначив полковник.

За даними ГУР, на цій нараді було прийнято рішення про подальше нарощування розвідки у авдіївській промзоні, в районі Донецького аеропорту, Красногорівці,  Мар’їнці та Новотроїцькому.

Також було вирішено посилити тактичну групу бойовиків у районі Мар’їнки додатковими підрозділами так званої "100-ї окремої  мотострілецької бригади", що розташована у Донецьку.

З Донецька до Олександрівки було переміщено мотострілецький та вогневий взводи, а з Макіївки до Ясинуватої – реактивну артилерійську батарею "Градів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування