Літак з фігурантами "Бессарабської справи" – вже у Москві

Вівторок, 14 червня 2016, 17:38

Літак авіакомпанії ГТК "Росія" у вівторок доставив з України в Москву українців Олену Глищинську з неповнолітньою дитиною і Віталія Діденка, яких Київ обміняв на ув'язнених в РФ Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенка.

Про це повідомляють РИА Новости.

Олена Гліщинська тривалий час перебувала в СІЗО міста Одеси, Діденко – у колонії Рівненської області.

оновлено о 17:55 При цьому як повідомили в адміністрації президента РФ, посередником при звільненні Олени Гліщинської і Віталія Діденка став член підгрупи з гуманітарних питань в тристоронньої Контактної групи, кум президента РФ Путіна Віктор Медведчук, передає Интерфакс.

 
Гліщинська та Діденко прибули у Москву

"Звільнення Олени Гліщинської, її неповнолітньої дитини, яка потребує невідкладної медичної допомоги, і Віталія Діденка стало можливим в результаті активних дій і за посередництва спеціального представника президента України з гуманітарних питань в тристоронньої Контактної групи Віктора Медведчука", - повідомили журналістам в адміністрації президента РФ.

Як повідомило джерело УП, літак Міноборони України Ан-26 вилетів з України за Афанасьєвим і Солошенком об 11.30, раніше – о 10 годині до Москви вилетів літак Віктора Медведчука Falcon 900.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування