На Закарпатті знову затримали контрабанду на авто з дипномерами

Неділя, 19 червня 2016, 02:07

На українсько-румунському кордоні (КПП "Дяково") співробітники СБУ спільно з прикордонниками та митниками попередили спробу незаконного переміщення великої партії цигарок на автівці з дипномерами через "зелений коридор".

Про це повідомили в прес-групі УСБУ в Закарпатській області, пише Укрінформ.

"Сьогодні, 18 червня, водій та пасажир мікроавтобуса на дипломатичних номерах надали митникам ксерокопії документів про нібито перевезення дипломатичного вантажу, що слідував з посольства Монголії в Російській Федерації до м.Рим (Італія), - йдеться в повідомленні. – Оскільки документація не відповідала встановленому порядку, а також із огляду на нетиповий маршрут,  правоохоронці прийняли рішення про огляд цього мікроавтобуса", - інформують про перебіг подій в прес-групі.

 
Фото: ДПСУ

У результаті перевірки виявили вісім опечатаних боксів, в яких знаходилися цигарки українського та білоруського виробництва, повідомляють правоохоронці.

Наразі складено протокол про порушення митних правил. Тютюнові вироби вилучено. Тривають необхідні митні процедури.

Як відомо, місяць тому на Закарпатті вибухнув гучний контрабандний скандал, в якому були замішані дипломати. Громадянин Сергій Ліщищин, чоловік першого секретаря Посольства України в Словаччині Оксани Ліщишин, за допомогою супровідного листа про дипломатичний вантаж перевозив майже 60 тисяч пачок цигарок . Через розголос, якого набула справа, жінка була звільнена із дипломатичної служби в Словаччині.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...