Порошенко не зустрічатиметься з Нуланд

Середа, 22 червня 2016, 16:35

Президент України Петро Порошенко не буде зустрічатися в середу, 22 червня, з помічником державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вікторією Нуланд.

Про це повідомили в прес-службі президента України, передає Інтерфакс-Україна.

"У графіку президента зустріч з Вікторією Нуланд не запланована", - повідомили в АП в середу.

Нуланд 22 червня прибула в Київ. За інформацією посольства США в Україні, помічник держсекретаря США зустрінеться з високопоставленими українськими офіційними особами для обговорення двосторонніх і регіональних питань, у тому числі пріоритетних реформ і виконання Мінських домовленостей.

Після цього вона вирушить до Москви, де обговорить ситуацію в східній частині України та подальші кроки з виконання Мінських домовленостей за підтримки країн "нормандської четвірки" і Тристоронньої контактної групи.

За інформацією джерел, помічник держсекретаря зустрінеться з представниками Адміністрації президента, ймовірно, з заступником глави АП Костянтином Єлісєєвим, який курирує міжнародну політику. Джерела агентства стверджують, що зустрічі з президентом України Петром Порошенко не буде, незважаючи на те, що раніше вона планувалася. "На цей момент зустріч не запланована, але Вікторія Нуланд зустрінеться з представником АП", - розповів співрозмовник агентства.

Прес-служба апарату Верховної Ради повідомила, що в ході візиту відбудеться зустріч Нуланд зі спікером Верховної Ради України Андрієм Парубієм.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування